Snel naar...

bevers
5-7 jaar
welpen
7-11 jaar
zeeverkenners
11-16 jaar
wilde vaart
16-18 jaar
stam
vanaf 18 jaar

Wilde Vaart

Wilde Vaart

 

 

Algemeen
Ben jij tussen de 16 en 18 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Kom dan bij de Wilde Vaart Antarctic! De Wilde Vaarders organiseren hun eigen activiteiten zoals een expeditie in binnen- of buitenland. Ook organiseren ze spectaculaire evenementen en uitdagende outdooractiviteiten.

Wilde Vaarders organiseren hun eigen activiteiten en maken hun eigen programma. Zo leren ze om te gaan met verantwoordelijkheden en worden ze zelfstandig. Zelfs buitenlandse reizen zijn onderdeel van het afwisselende programma. In de winter helpen ze mee met het onderhouden van de boten. Ook het behalen van zeildiploma's behoort tot de mogelijkheden.

Wilde Vaart Antarctic

Scoutfit
De Wilde Vaart heeft een geheel eigen Scoutfit:

  • Zwarte sweater met het WVA logo achterop
  • Rood T-Shirt met het WVA logo
  • Zuiderkruis groepsdas

 

Contributie
Om de onkosten te vergoeden betaalt ieder lid contributie. Voor meer informatie en de hoogte van de contributie klik hier.

 

Contact
Ben je geïnteresseerd en wil je een keertje komen kijken? Neem dan vooraf even contact op. Dit kan door het sturen van een zeeverkenners [at] zuiderkruis.nl (mail). Lees voor meer informatie ook onze speciale 'lid worden?' pagina.

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met de leiding via onze contactpagina.

 

Opkomsttijden
De opkomsten van de Wilde Vaart zijn op vrijdagavond van 19:30 uur tot 22:00 uur in het clubhuis aan de Diependaalselaan. Hun boten liggen eveneens in de haven in Kortenhoef.

 

Links