Snel naar...

bevers
5-7 jaar
welpen
7-11 jaar
zeeverkenners
11-16 jaar
wilde vaart
16-18 jaar
stam
vanaf 18 jaar

 

Bevers

Bevers

 

 

 

Algemeen

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting Zuiderkruis! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. De beverkolonies hebben 1 à 2 keer per jaar een weekendkamp en natuurlijk het "grote kamp" met Pinksteren of met Hemelvaart.

Meer informatie over de bevers kan je vinden via de links onderaan de pagina.

Bevers Are Fun!

Scoutfit

Bevers hebben de volgende Scoutfit:

  • Rode blousse
  • Zuiderkruis groepsdas

Contributie

Om de onkosten te vergoeden betaalt ieder lid contributie. Voor meer informatie en de hoogte van de contributie klik hier.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je een keertje komen kijken? Neem dan vooraf even contact op. Dit kan door het sturen van een bevershilversumatzuiderkruis.nl (mail). Lees voor meer informatie ook onze speciale 'lid worden?' pagina.

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met de leiding via onze contactpagina.

Opkomsttijden

De bevers hebben elke zaterdagochtend van 09.45-11.45 uur opkomst in het clubhuis aan de Schuttersweg.