Snel naar...

bevers
5-7 jaar
welpen
7-11 jaar
zeeverkenners
11-16 jaar
wilde vaart
16-18 jaar
stam
vanaf 18 jaar

Verhuur

Diependaalselaan Voorkant

De Zuiderkruisgroep beschikt over een groot clubhuis aan de Diependaalselaan te Hilversum. In de omgeving zijn tal van activiteiten te doen die door de centrale ligging van ons clubgebouw goed te bereiken zijn. Kortom: de ideale lokatie om met uw vereniging, club of gezelschap te bivakeren!

 

Het clubgebouw
Het clubgebouw bestaat uit twee helften.

  • De Kiowa-kant (voorkant): Deze wordt gebruikt voor de verhuur
  • De Zuiderkruis-kant (achterkant): Deze wordt gebruikt voor de opkomsten van onze verkennersgroepen, maar is in uitzonderingsgevallen te huur na overleg met de verhuurder.

Beide helften beschikken over ruime lokalen en zijn voorzien van een eigen keuken en toiletten. De Kiowa-kant heeft ook een douche. Aan de voorkant is ook een kampvuurkuil waar, na een belletje naar de brandweer, een prima kampvuur gestookt kan worden.

 

Impressie van onze gebouwen
Bent u benieuwd hoe onze gebouwen er van buiten en binnen uit zien? Klik dan op één van onderstaande links om de gebouwen te bekijken:

Diependaalselaan Voorkant

 

 

 Voorkant 'de Diep'

 

 

 

 

 

 

Diependaalselaan Achterkant

 

 

 Achterkant 'de Diep'

 

 

 

 


De omgeving
In de omgeving van 'de Diep' zijn tal van activiteiten te doen. Op een steenworp afstand liggen de Loosdrechtse Plassen waar roeiboten, motorboten en zeilboten te huur zijn. Er is ook een strandje.

Hilversum zelf is omringd door groen. Op slechts 15 minuten lopen staat u in het Loosdrechtse Bos en op de Hoorneboegseheide. Ook het Corversbos is goed te bewandelen. Een bezoek aan het mediapark of een van de diverse musea in stad zijn ook mogelijk. En daarna een terras aan het water in Loosdrecht of een kroeg in het centrum van Hilversum? Al met al: voor ieder wat wils!

 

Locatie en contactgegevens

  • Klik hier voor de locatie van het clubgebouw
  • Mail de verhuurder via verhuur [at] zuiderkruis.nl

  

Beschikbaarheid
Om te zien of de Kiowa-kant beschikbaar is kun je kijken in onze verhuuragenda. De beschikbaarheid voor het hele gebouw en de Zuiderkruis-kant is op te vragen bij de verhuurder.

 

Prijzen en voorwaarden

Huurprijzen per helft gebouw  
Huur per dag tot 20 personen €80,-
Huur per dag vanaf 20 personen (overnachting max. 35 personen) €4,- p.p.p.d.
Overig  
Waarborgsom €200,-
Vuilafvoer €1,50 euro per zak
Afhandelingskosten per helft gebouw (verplicht) €30,-
Annuleringskosten  
Annuleringskosten tot 1 maand voorafgaand €50,-
Annuleringskosten tot 2 weken voorafgaand 50% van totale huurbedrag
Annuleringskosten minder dan 2 weken voorafgaand volledige huurbedrag

Let op!

*Clubhuis 'de Diep' is te huur voor scoutinggroepen. Andere maatschappelijke organisaties kunnen in bepaalde gevallen ook huren; over dergelijke aanvragen beslist het bestuur.