Snel naar...

bevers
5-7 jaar
welpen
7-11 jaar
zeeverkenners
11-16 jaar
wilde vaart
16-18 jaar
stam
vanaf 18 jaar

Aanmelden nieuw lid

Om een nieuw lid aan te melden bij de Zuiderkruisgroep vult u onderstaand formulier in en drukt u op Verzenden.

Gegevens lid
Adresgegevens
bv. a, bis
Gegevens ouder/verzorger 1
Een bevestiging zal naar dit e-mailadres worden gestuurd.
Gegevens ouder/verzorger 2
Medische gegevens
bv. vegatariër.
Overig
Als vrijwilligersorganisatie zijn wij altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen bij zaken als onderhoud (gebouwen, boten, ...) , expertise op een bepaald gebied, het goedkoop inkopen van materialen, etc. Via deze weg horen wij het graag als u ons ergens mee van dienst kan zijn.
Heeft u nog opmerkingen of vragen? Dan kunt u die hier kwijt.

 

 

Wij zullen met de grootst mogelijke zorg omgaan met uw gegevens, en zullen deze nooit zonder uw toestemming doorgeven aan derden.

Door dit formulier te verzenden verklaart u op de hoogte te zijn van de volgende zaken:

  • Het contributiejaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus, gelijk aan een scoutingjaar. De contributie, voor 1 jaar, dient in één keer te worden voldaan.
  • Afmelding dient uitsluitend via het afmeldformulier te gebeuren.
  • Het kan gebeuren dat foto's of video's waar het ingeschreven lid herkenbaar op/in voor komt op onze  website en/of op social media worden gepubliceerd. Wij zullen hier uiteraard zorgvuldig mee om gaan.
  • Je gegevens worden door onze Scoutinggroep met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoonsgegevens ten behoeve van het lidmaatschap registreren we in Scouts Online, de administratieve applicatie van Scouting Nederland. Hierop is de privacywetgeving (AVG/GDPR) van toepassing. Op www.scouting.nl/privacy vind je het Privacy Statement van Scouting Nederland. Je hebt via Scouts Online (https://sol.scouting.nl) altijd toegang tot je eigen gegevens.